Objednávky proveďte

Počet míst je omezen.

Provoz pro veřejnost
Pátek: 12-17 hod
Sobota: 12-16 hod. / pouze na objednávku – hotel je plně obsazen.
Neděle: 12-17 hod.

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

100 gr., Zvěřinová paštika z brusinkovou omáčkou a bylinkovým toustem

POLÉVKY

0,33 l Silný zvěřinový vývar

0,33 l Krémová houbová polévka s bramborem

HLAVNÍ CHOD

150 gr., Špikovaný dančí hřbet, švestková omáčka a bylinkové knedlíky

200 gr., Jelení steak s houbovým ragú, ořechové špecle

150 gr., Vrabec z kančího masa se zelím, pečenými jablky  a houskovým knedlíkem

150 gr., Zvěřinový guláš s karlovarským knedlíkem

150 gr., Dančí biftečky na červeném víně s opékaným bramborem a  pepřovou omáčkou ze zeleného pepře

150 gr., Zvěřinové česnekové řízečky s bramborovým pyré

150 gr., Srnčí na smetaně karlovarský knedlík

Připravíme vám dětské porce

BEZMASÁ JÍDLA

200 gr., Houbové ragú s rýží

250 gr., Kuskus s dušenou zeleninou

DEZERT

Domácí pečený koláč s tvarohem a lesním ovocem

Jablečný štrůdl s vanilkovým krémem

Dušená hruška na bílém víně s hřebíčkem a zázvorem