Zvěřinové hody od 23. listopadu do 25. listopadu 2018.

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

100 g. Zvěřinová paštika z brusinkovou omáčkou a bylinkovým toustem

POLÉVKA

0,33 l Silný zvěřinový vývar

0,33 l Krémová houbová polévka s bramborem

HLAVNÍ CHOD

150 g Špikovaný dančí hřbet, švestková omáčka a bylinkové knedlíky

200 g Jelení steak s houbovým ragú, ořechové špecle

150 g Vrabec z kančího masa se zelím, pečenými jablky a houskovým knedlíkem

150 g Zvěřinový  guláš s karlovarským knedlíkem

150 g Dančí biftečky na červeném víně s opékaným bramborem a  pepřovou omáčkou ze zeleného pepře

150 g Zvěřinové  česnekové řízečky s bramborovým pyré

150 g Zajíc na smetaně karlovarský knedlík

Připravíme vám dětské porce.

BEZMASÁ JÍDLA

200 g Houbové ragú s rýží

250 g Kuskus s dušenou zeleninou

DEZERT

Domácí pečený koláč s tvarohem a lesním ovocem

Jablečný štrůdl s vanilkovým krémem

Dušená hruška na bílém víně s hřebíčkem a zázvorem