Zvěřinové hody od 23. listopadu do 25. listopadu 2018.
Jídelní lístek
PŘEDKRMY
100 g. Zvěřinová paštika z brusinkovou omáčkou a bylinkovým toustem
POLÉVKA
0,33 l Silný zvěřinový vývar
0,33 l Krémová houbová polévka s bramborem
HLAVNÍ CHOD
150 g Špikovaný dančí hřbet, švestková omáčka a bylinkové knedlíky
200 g Jelení steak s houbovým ragú, ořechové špecle
150 g Vrabec z kančího masa se zelím, pečenými jablky a houskovým knedlíkem
150 g Zvěřinový guláš s karlovarským knedlíkem
150 g Dančí biftečky na červeném víně s opékaným bramborem a pepřovou omáčkou ze zeleného pepře
150 g Zvěřinové česnekové řízečky s bramborovým pyré
150 g Zajíc na smetaně karlovarský knedlík
Připravíme vám dětské porce.
BEZMASÁ JÍDLA
200 g Houbové ragú s rýží
250 g Kuskus s dušenou zeleninou
DEZERT
Domácí pečený koláč s tvarohem a lesním ovocem
Jablečný štrůdl s vanilkovým krémem
Dušená hruška na bílém víně s hřebíčkem a zázvorem