🎉 Přijďte na akci „Svatba na zkoušku“ v Resortu Líšenského Dvora! 🎩👰

Plánujete svatbu a nejste si jistí, kde ji uspořádat? Máme pro Vás skvělou příležitost, jak to zjistit! Přijměte naše srdečné pozvání na den otevřených dveří v neděli 24. března 2024 od 11:00 do 16:00.

🏰 Co můžete očekávat:

📸 Prohlídka resortu: Projděte si celý Líšenský Dvůr včetně pokojů, svatebního apartmánu a wellness. Chceme, abyste si udělali představu, jaký máme krásný prostor pro vaši nezapomenutelnou svatbu.

🖼️ Foto prezentace: Připravili jsme pro vás fotografie z minulých svateb, abyste viděli, jaké krásné svatební chvíle u nás můžete zažít.

🍽️ Ochutnávka menu: Přijdete na chuť našemu nejoblíbenějšímu menu pro svatební hostinu. Ať víte, že u nás se vaří s láskou!

🍷 Degustace vín: Užijte si degustaci našich vín, která vám nabídneme k přípitku a oslavě vašeho velkého dne.

💐 Ukázková svatební tabule: Připravíme pro vás inspirativní ukázku, jak může vypadat vaše svatební tabule.

👰 Ukázka svatebních šatů, které právě letí.

💡 Tipy a rady: Sdílíme s vámi tipy na skvělé dekoratéry, půjčovny svatebních šatů a výrobce výborných dortů, abyste měli vše, co potřebujete pro dokonalou svatbu.

🎊 Zvýhodněné rezervace: Rozhodnete-li se rezervovat svatbu přímo na místě, dostanete od nás speciální rezervační podmínky.

📩 Jak se zúčastnit:

Rezervujte si své místo na akci přes email: hotel@lisensky-dvur.cz

Nemůžeme se dočkat, až vás u nás přivítáme a ukážeme vám, proč je Resort Líšenského Dvora skvělou volbou pro vaši svatbu. Těšíme se na setkání!

S láskou, Tým Líšenského Dvora 💒

Hotel Líšeňský Dvůr v Líšné hodnocení