Velikonoční hody od 18. dubna do 22. dubna 2019.
Jídelní lístek
PŘEDKRMY
100 g Králičí paštika s medvědím česnekem, farmářský chléb
POLÉVKY
0,25 l Hráškový krém, bylinkové krutony, slaninový chips
0,25 l Husí vývar, játrové knedlíčky, domácí nudle
HLAVNÍ JÍDLA
150 g Francouzská kachní roláda, smetanový špenát, bramborový knedlík
250 g Jehněčí kolínko formou sous vide, bramborové pyré
200 g Konfitované králičí stehno na smetaně, domácí knedlík s bylinkami
300 g Jarní baby kuřátko s nádivkou, listový salát
200 g Filet z lososa s variací grilované zeleniny (cuketa, lilek, paprika, žampiony)
BEZMASÁ JÍDLA
300 g Chřestové italské rizoto s hoblinou sýru Grana Padano
300 g Zeleninový salát se ztraceným vejcem (polníček, rukola, salát rolo, roso, římský)
JARNÍ DEZERTY A NÁPOJE
2 ks Babiččiny Boží milosti (tradiční staročeská velikonoční pochoutka)
1 ks Táč s mladou rebarborou
1 ks Zmrzlinový pohár s ovocem a šlehačkou
0,4 l Jarní SMOOTHIE (na pročištění organismu: limetka, hrst špenátu, zelené jablko a kousek zázvoru)
0,4 l Bezová limonáda z místní farmy s mátou a citrusy
0,4 l Bezový sirup, Beefeater Gin s mátou a citrusy