Velikonoční hody od 18. dubna do 22. dubna 2019.

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

100 g Králičí paštika s medvědím česnekem, farmářský chléb

POLÉVKY

0,25 l Hráškový krém, bylinkové krutony, slaninový chips

0,25 l Husí vývar, játrové knedlíčky, domácí nudle

HLAVNÍ JÍDLA

150 g Francouzská kachní roláda, smetanový špenát, bramborový knedlík

250 g Jehněčí kolínko formou sous vide, bramborové pyré

200 g Konfitované králičí stehno na smetaně, domácí knedlík s bylinkami

300 g Jarní baby kuřátko s nádivkou, listový salát

200 g Filet z lososa s variací grilované zeleniny (cuketa, lilek, paprika, žampiony)

BEZMASÁ JÍDLA

300 g Chřestové italské rizoto s hoblinou sýru Grana Padano

300 g Zeleninový salát se ztraceným vejcem (polníček, rukola, salát rolo, roso, římský)

JARNÍ DEZERTY A NÁPOJE

2 ks Babiččiny Boží milosti (tradiční staročeská velikonoční pochoutka)

1 ks Táč s mladou rebarborou

1 ks Zmrzlinový pohár s ovocem a šlehačkou

0,4 l Jarní SMOOTHIE (na pročištění organismu: limetka, hrst špenátu, zelené jablko a kousek zázvoru)

0,4 l Bezová limonáda z místní farmy s mátou a citrusy

0,4 l Bezový sirup, Beefeater Gin s mátou a citrusy